– din cauza vitezei, un bolid BMW aproape a demolat o casa de pe strada Erou Ciprian Pintea – este a doua masina care poposeste in curtea omului, in ultimul an

Pe domnul Puiu, din Bacau, il urmareste un noroc mai rar intâlnit, intrucât in ultimul an i-au „rasarit” in curtea casei, printre rugii de zmeura, doua masini de lux.

Ultima patanie de acest fel s-a intâmplat miercuri seara, când de pe strada i-a aterizat in curte un prea-frumos bolid BMW.

PUBLICITATE

Casa domnului Puiu este situata exact lânga poarta restaurantul Hanovra, intr-o curba destul de strânsa a strazii Erou Ciprian Pintea.

Daca te lasi furat de peisaj si uiti sa mai ridici piciorul de pe acceleratie, uiti sa mai iei si curba, exista toate premisele sa te opresti in curtea sau chiar in dormitorul domnului.

accident beton

Asa s-a intâmplat si miercuri seara, când bolidul negru a ajuns in curte, dar a zdruncinat din temelii si casa, careia aproape i-a demolat o intrare si un stâlp de la coltul cladirii. Se intâmpla pe la ora 22.30, iar domnul Puiu a crezut ca este cutremur.

Abia când a incercat sa iasa din casa a observat ca usa pe care o foloseste in mod curent este blocata. Mai apoi a vazut si masina, proptita temeinic in casa, cu partea din fata distrusa si o roata rupta. Nu a fost tocmai o surpriza, fiindca s-a mai intâmplat asa ceva acum un an.

Gardul curtii sale a ajuns la a treia generatie, iar acum este din nou zob si va fi schimbat.

Politia a venit la fata locului si l-a testat pe soferul de 24 de ani, dar a constatat ca nu bause. Sanctiunea a fost de sase puncte penalizare si o amenda.

Acum, ramâne ca soferul si domnul Puiu sa ajunga la o intelegere ca sa fie remediate pagubele.

Concluzia Politiei este ca soferul a pierdut controlul directiei in curba.

Si domnul Puiu si vecinii spun insa ca pe strada Erou Ciprian Pintea se circula cu mare viteza pe timpul noptii, ceea ce explica numeroasele accidente produse pe aceasta strada aparent linistita.

Tot ei spun ca niste limitatoare de viteza ar fi potrivite pentru a stavili elanul vitezomanilor, pâna sa se intâmple vreo tragedie in care sa fie implicati si alti soferi sau pietoni.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

14 COMENTARII

  1. Strada este destul de ingusta,incurca foarte mult parcarea din fata Clinicilor Medicale,ce ar trebui sa asigure parcare clientilor.Curba este inchisa ,linie continua,oprindu-se,ori se iese din parcarea clinicilor,de obicei cu spatele se produc astfel de accidente.

  2. bine ca nu a fost nimeni si pe trotuar………..eu nu stiu cine le pune volanul in mana la astia…..depunctatii peste 10-15 si amendatii peste 10.000 lei ar trebui sa fie obligati sa dea din nou examen la scoala de sofer…..

  3. strada erou Ciprian Pintea este suficent de lata numai ca in fata clinicelor care au sediu aproape de de curba unde isi area omu casa nu sunt locuri de parcare suficente pentru aceste clinici si desi este semnalizat cu parcare paralela cu bordura se parcheaza in spic iar politia locala si de la circulatie se fac ca nu vad sau au ochi legati de aceste clinici care ar trebui sa asigure locuri de parcare pentru clenti se circula foarte greu in acel loc va spune un participant la trafic care locueste in zona

  4. In seara aia daca traversam strada…. ma trezeam pe terasa la Casa Grande, bine ca mi.am continuat de drum spre casa si nu m.am oprit la magazin….. A piscat frana apoi o accelarat dar “Schumacher” de la Bacau a uitat sa mai reduca viteza…. des vezi din astea pe strazi inguste parcari…….

  5. era tigan si era beat mort scupa geamurile de la magazinul nonstop hanovra……ciori infecte si politie corupta..cum poti spune k nu era beat pot spune si fetele de la magazina k dadea cu picioarele in geamuri acolo,,,,,,politie corupta,,,,,,,,si legi pentru oameni de rand nu pentru tigani si oameni cu bani………tara de cacat legi de cacat

LĂSAȚI UN MESAJ