Echipa de minihandbal fete a Clubului “OK Sport” Onesti a urcat pe podium, in iunie, la finalul Campionatului National de Minihandbal junioare, organizat Federatia Româna de Handbal. Fetitele, insotite de antrenorii lor, au fost invitate de Consiliul Judetean (CJ) Bacau in plen si recompensate cu diplome si premii.

“Sunt copii, tot copii, care au obtinut locul III si care isi sacrifica timpul liber ca sa obtina rezultate notabile”, a declarat Dragos Benea, presedintele CJ Bacau, referindu-se, indirect, si la campioanele de la minivolei.

Adrian Sava, antrenor secund, a multumit pentru acest moment, apoi a explicat: “Anul trecut am obtinut locul IV si am reusit, anul acesta, sa urcam un loc”. Corneliu Sburleanu, antrenor principal, le-a prezentat pe Ambra Ibanescu Lungu, 10 ani, si Alexia Anton, 11 ani, cele doua fetite care au venit in fata alesilor, precizând ca in ele sta viitorul handbalului onestean.

PUBLICITATE

“Sa stiti ca pentru noi, onestenii, este primul premiu la sporturile de echipa, din 1990 incoace, si este un mare, mare succes”, a marturist Corneliu Sburleanu. CJ Bacau s-a implicat in sustinerea sportului mai mult pe zona “copii”, caci acestia “chiar lupta pentru culorile clubului”, si a lasat altora, mai instariti, zona seniorilor, a spus Dragos Benea, apoi i-a felicitat pe antrenori si pe micile handbaliste.

Au urmat lungi aplauze, apoi voturile. Pe lânga diploma, fiecare membru al echipei va primi un premiu de 100 de euro.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ