Psihoterapeut, autor de cărți, moderator de emisiune, organizator de conferințe și promotor al autocunoașterii ca instrument esențial pentru relații funcționale, Gaspar Gyorgy revine la Bacău în conferința “Revoluția Iubirii”, organizată de Centrul Părinții spun Prezent.

”În calitate de psihoterapeut de familie și cuplu, aud zi de zi nenumărate povești despre viață și majoritatea fac referire directă la relații. Dintre toate, cele mai triste sunt acelea în care iubirea este blocată și energia acesteia nu mai poate umple conexiunile dintre un părinte și copilul din viața sa ori dintre doi oameni care până de curând însemnau totul unul pentru celălalt.
Filmele, cărțile și psihologia bunului-simț ne spun că iubirea este menită să fie o parte plăcută a vieții și, cu toate acestea, conchidem adesea că nu există alți oameni care să fie mai răniți sau care să ne rănească mai tare decât cei cu care suntem într-o relație de parenting sau de cuplu.
Și atunci, apar următoarele întrebări: De ce doare iubirea? De ce este atât de greu să iubim și să ne lăsăm iubiți? De ce nu putem avea și noi o relație de cuplu sau o familie ca-n filme? La toate aceste dileme și la multe altele, vă invit să aflăm împreună răspunsul. Pe 25 mai, la Bacău, vă aștept la unul dintre cele mai de ample evenimente pe care le-am susținut până în prezent”.
Gáspár GyörgyAbonați-vă la canalul Telegram Deșteptarea pentru a primi știri necenzurate de "standardele comunității"
PUBLICITATE