La data de 15 iunie a.c., poliţiştii oneşteni au depistat un tânăr din comuna Ştefan cel Mare, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 119 F sub influenţa alcoolului.

În urma testării cu aparatul etilotest, acesta a indicat valoarea de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Oneşti pentru recoltarea mostrelor biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

La aceeaşi dată, în jurul orei 21.30, poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Oneşti au depistat un bărbat de 48 de ani, din comuna Mănăstirea Caşin, în timp ce conducea un moped neînregistrat, pe DJ 115, sub influenţa alcoolului.

În urma testării conducătorului mopedului cu aparatul etilotest, acesta a indicat valoarea de 1,15mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui autovehicul neînmatriculat şi sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Alte articole