Băcăuanii sunt invitați sâmbătă, începând cu ora 11.00, în Parcul Trandafirilor, unde au posibilitatea să asiste la un concert de calitate susținut de instrumentiștii Muzicii militare a garnizoanei Bacău.

Locul de întâlnire este foișorul din Parcul Trandafirilor, unde, fiecare iubitor al muzicii, poate ocupa un loc la umbră și își poate bucura simțurile cu acordurile inconfundabile ale muzicii militare.

Programul muzical cuprinde o gamă vastă de melodii, de la marșuri, valsuri și chiar muzică de petrecere.

Concertul din Parcul Trandafirilor este unul aniversar pentru că pe 1 iulie se împlinesc 186 de ani de la înființarea Muzicii militare.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Ar trebui ca macar periodic muzica famfarei militare sa sustina in week-end cate un recital de o ora cum se facea in acelasi loc in urma cu zeci de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ