Începând cu data de 01 ianuarie 2019, Prodbac Security a pus la dispoziția clienților săi posibilitatea de a plăti factura pentru serviciile de pază și protecție în 2 moduri, după cum urmează:

⦁ prin scanarea codului de bare de pe factură la orice ATM Banca Transilvania, sediile BT, BT EXPRESS (Roboțelul pentru plată facturi)
sau
⦁ prin serviciul Internet Banking al Băncii Transilvania, la secțiunea „PLĂȚI UTILITĂȚI”.

Cu o experienţă de 20 ani în pază şi protecţie, Prodbac Security este prima societate de profil din judeţul Bacău ce oferă servicii complete de monitorizare şi intervenţie.

Urmărirea permanentă a sistemelor locale de detecţie şi avertizare se realizează prin Dispeceratul Central de Monitorizare cu asistenţă 24/24 la numerele de telefon 023 4949 / 0745.396.039.

Venim în întâmpinarea partenerilor noştri cu servicii complete şi complexe de securitate, pază, monitorizare şi intervenţie, asigurând, totodată, lucrări de proiectare, instalare, întreţinere şi service pentru toate tipurile de sisteme de alarmare şi împotriva efracţiei, toate cu personal specializat.

Protejează-ţi afacerea dar şi propriul cămin în care familia ta să se simtă în siguranţă! Siguranţa nu e un lux, ci o prioritate!


PUBLICITATE