Pe strada Carpati din municipiul Bacau circulatia rutiera a fost deviata.

Motivul? In fata punctului termic nr. 11 se lucreaza la traversarea conductelor de termoficare, iar traficul este acum redirectionat spre strada Tolstoi, pe o alee de legatura care duce in fata Inspectoratului de Politie Judetean Bacau.

Sunt promisiuni ca lucrarile se vor finaliza, cel mai probabil, spre sfârsitul saptamânii.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. Lucrari efectuate haotic, de multe ori neanuntate din timp si nesemnalizate corespunzator, se vede ca se lucreaza pe ultima suta de metri, cateodata se mai intampla ca Dorel sa mai agate cate un manunchi de cabluri cu cupa excavatorului, doar trebuie sa aiba si cei de la E-ON activitate.

  2. Este tragic,apa calda nu,caldura nu mai vorbim.Am sunat si intr-o parte si in cealaltă(dau vina uni pe alti),populația suferă datorită lor,asta-i tragic.Numai in Bacau se poate întâmpla asta,alte orașe nu își permit,ar provoca revolta.Noi suntem mai…

    • Solutia ar fi centrala de apartament – insa mai nou nu se mai monteaza decat centrale cu condensatie, care sunt mai scumpe. Faci o investitie, dar ai caldura si apa calda!

LĂSAȚI UN MESAJ