La data de 20 octombrie a.c., poliţişti din cadrul Biroului Rutier Bacău au oprit în trafic un autoturism condus de un tânăr, de 26 de ani, din comuna Ardeoani şi, întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest marca Drager, care a indicat o concentraţie de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat.Având în vedere valoarea indicată de aparatul etilotest, tânărul a fost condus la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevăzută de art.336 alin.1 din Codul penal, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie legală prin Parchet.

La aceeaşi dată, o patrulă mixtă formată din poliţist şi jandarm, aflându-se în exercitrea atribuţiunilor de serviciu, au depistat în trafic, pe raza comunei Motoşeni, un localnic, de 27 de ani, în timp ce conducea un autoturism fără a deţine permis de conducere.
Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi fără permis de conducere.

La data de 21 octombrie a.c., poliţişti din cadrul Biroului Rutier Bacău au depistat în flagrant un localnic, de 71 de ani, în timp ce conducea un autoturism, sub influenţa alcoolului.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.


PUBLICITATE