Adolescent beat, prins conducând o mașină

La data de 18 octombrie a.c., polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Podu Turcului, aflați în serviciul de patrulare în comuna Glăvănești, au observant un autoturism care efectua manevra de întoarcere pe celălalt sens de mers cu mișcari nesigure, blocându-se pe partea carosabila.

La volanul autovehiculului polițiștii au identificat un bărbat de 40 de ani din județul Vrancea, care nu avea asupra sa documentele personale și cele ale vehiculului.

Bărbatul emana halenă alcoolică și a recunoscut că a consumat proximativ 2 litri de bere, dar a refuzat să se supună testării cu aparatul etilotest și recoltării mostrelor bilogice necesare pentru stabilirea alcoolemiei.

PUBLICITATE

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ