UPDATE: S-a remediat.
__________________________________

O avarie pe retelele E.ON a lasat fara curent electric, azi, la orele prânzului, o mare parte din zona centrala a municipiului Bacau.

Sesizari despre lipsa electricitatii au fost primite la telefonul redactiei de pe strada Vasile Alecsandri, pe Calea Marasesti sau Nicolae Balcescu, unde a fost afectata de lipsa electricitatii activitatea institutiilor publice sI a societatilor comerciale, pe lânga miile de locuitori.

PUBLICITATE

“Intr-adevar, este vorba despre o avarie despre care stim de circa un sfert de ora. Echipele de interventie au plecat imediat pe teren sa descopere unde s-a produs avaria si sa separe portiunea defecta pentru a remedia situatia.

Mai multe amanunte, despre natura defectiunii si timpul pâna la reluarea alimentarii, nu va putem oferi in acest moment, dar vom reveni cu noi date imediat ce le vom avea la indemâna”, a declarat, pentru “Desteptarea”, Sorin Munteanu, purtatorul de cuvânt al E.ON Moldova, in jurul orei 14.50.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ