Cel mai mare premiu din istoria jocului 6 din 49 la Loteria Română a fost câştigat cu un bilet jucat la o Agenţie Loto din Galaţi, suma totală a premiului fiind de 48.952.706,17 lei (peste 11 milioane euro), au anunţat, luni, reprezentanţi ai companiei.

Câştigătorul a jucat trei variante simple în valoare de 16,9 lei, toate variantele fiind câştigătoare.

În cadrul aceleiaşi trageri, la categoria a II-a s-au înregistrat 41 de câştiguri a câte 39.654,52 lei, la categoria a III-a 1.989 de câştiguri a câte 817,41 lei, iar la categoria a IV-a, 41.730 de câştiguri a câte 30 de lei.

PUBLICITATE

In conformitate cu Regulamentul privind organizarea şi administrarea jocurilor loto, câştigătorii la jocurile de tip loto, organizate şi administrate de Loteria Română au la dispoziţie 90 de zile, de la data efectuării tragerii, pentru a-şi ridica premiul.AGERPRES


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ