Doua olandeze au trimis in Izvorul Berheciului ajutoare, pentru copii si localnici.

Gestul lor a impresionat intreaga comunitate, iar cei care au adus bucuria pe meleagurile natale au fost sotii Lenuta si Vasile Caia, ajutati de verisorul lor Vasile Melniciuc.

“Noi lucram in Olanda de 11 ani. Am cunoscut cele doua doamne cu suflet mare si, din discutii, le-am povestit cum e la noi. Anul trecut au fost si ele in Izvorul Berheciului si au vazut cu ochii lor cum traiesc cei de aici. Nu au spus nimic, insa acum când au auzit ca venim in tara ne-au chemat si ne-au rugat sa ducem aceste donatii acasa”, ne-a povestit Vasile Caia, vizibil emotionat de gestul celor doua doamne.

PUBLICITATE

“Sunt surori si au o vârsta onorabila. Dar au o inima imensa”, a adaugat si sotia acestuia. Au ajuns astfel la copiii de la gradinita Izvorul Berheciului un televizor color cu DVD player, multe CD-uri de jocuri si desene animate, carti de colorat, creioane colorate, pix-uri, rechizite, toate nou-noute, iar la parohia din sat a fost descarcat un camion plin cu 100 l ulei, 100 kg zahar, 100 cutii de pasta de tomate concentrata, 100 kg faina, 100 kg de orez, cafea, bax-uri de sampon si sapun, treninguri si tricouri de sport.

“Toate sunt cadouri oferite pentru localnici. Nu sunt obiecte second-hand, ci bunuri daruite cu drag de directiunea Teatrului Brusselsvolkstëjoeter, spectatori, dar si de cei care vin la Clubul Dussy, a carui director sunt”, a semnat frumos, cu un scris impecabil, doamna Liliane Dussart, alaturi de sora sa, Andrée Dussart. Impreuna ne-au daruit o adevarata lectie de viata si un adevarat exemplu.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ