Nu de multe ori a fost atât de plin de lume si de veselie amfiteatrul Colegiului National “Ferdinand I”, asa cum a fost aseara, unde bobocii din clasa I au oferit o serbare plina de veselie si farmec. Un adevarat spectacol oferit parintilor, bunicilor, fratilor, dar mai ales lui Mos Craciun, care a sosit in uralele micutilor, pe care au vrut sa il convinga ca, indiferent ca sunt exact la vârsta sotiilor, au fost totusi cuminti si merita sa primeasca daruri.

“A fost un semestru greu pentru micuti, au fost confruntati cu o avalansa de informatii noi, dar ei sunt destoinici si acum merita cadourile Mosului”, a spus invatatoarea Anisoara Tintaru, cea care a pus in practica intregul spectacol. Publicul a stat cu rasuflarea taiata din cauza emotiilor pentru micuti, insa i-a rasplatit cu aplauze prelungi si urale. A fost o varietate de costume multicolore, de scenete dintre cele mai diverse, punctate de stângacii care au dat si mai mult farmec si au stârnit haz.

Un moment special a fost minirecitalul de colinde in engleza, pregatit de profesoara de limba engleza Nicoleta Bardasu, un cadru didactic de asemenea apreciat si indragit de cei mici. Mos Craciun, ca invitat special, precum si directorul adjunct al colegiului, prof. Nicu Harasemciuc, in prezenta caruia a avut loc spectacolul, au apreciat mult prestatia plina de zel a piticilor. Mosul a impartit pe loc o parte din cadouri, iar apoi si-a promis sa treaca pe la fiecare copil pe acasa, sa mai duca si restul de daruri, in seara de Ajun.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ