La data de 25.07.2015, ora 17:15, lucrătorii Postului de Poliţie Ardeoani au fost sesizaţi prin SNUAU 112, de către o tânără de 33 ani, din localitate, jud. Bacău, despre faptul că a fost lovită de către soţul ei, în vârstă de 35 ani.

La faţa locului s-au deplasat lucrătorii Postului de Poliţie Ardeoani, care din declarația verbal a tinerei au au stabilit că în ziua de 25.07.2015, în jurul orei 17:10, în timp ce se aflau la domiciliul comun, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, soţul ei a lovit-o cu pumnii şi picioarele în zona abdomenului. Partea vătămată a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul mun. de Urgenţă Moineşti pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie, faptă prev. şi ped. de art. 193 alin. 1 rap. la art. 199 C. Pen., urmând ca la definitivarea cercetărilor, să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Moineşti, cu propuneri procedurale.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ