Agentia de Voiaj CFR din Bacau a fost reinaugurata marti si a devenit cea mai moderna astfel de agentie din tara. Ceremonia s-a desfasurat in prezenta lui Iosif Szentes, directorul general al SN Transport Feroviar de Calatori CFR SA si a directorului comercial Marcel Litra, in timp ce din Iasi au sosit Constantin Axinia, directorul general al Societatii Regionale de Transport Feroviar de Calatori Iasi si Cristian Lacatus, seful Serviciului Relatii cu Publicul.

De asemenea, a fost prezent Cornel Silvestru, seful Reviziei Vagoane Bacau, precum si subalternii sai Adrian Dorobat, Florin Turculet si Manual Babanu, cei care, alaturi de personalul Agentiei, au lucrat nemijlocit la modernizarea spatiului.

„Lucrarile au durat 21 de zile, au fost efectuate in regie proprie si s-a muncit efectiv pe brânci ca totul sa iasa asa cum trebuie. Unii dintre ei veneau la munca din judetul Vrancea, asa ca se trezeau la ora 3 dimineata, lucrau si la Agentie, si la locurile lor de munca, si mai ajungeau acasa la 11 noaptea. A fost greu, dar credem ca rezultatul este unul bun”, ne-a spus Elisabeta Dascalu, sefa Agentiei de Voiaj. SI, intr-adevar, spatiul este acum mult mai luminos, mai calduros si primitor pentru clienti, cu un personal amabil si foarte disponibil.

PUBLICITATE

_maf2213

Agentia din Bacau a fost aleasa pentru modernizare pentru ca este prima ca volum de vânzari realizate, mai mare chiar si decât la Iasi. „Agentia ofera bilete in trafic intern, cu un avans de pâna la 30 de zile si pâna cu jumatate de ora inaintea plecarii trenului, precum si in trafic international, cu un avans de pâna la 60 de zile. Speram sa redevenim agentie de turism, cum am mai fost pâna in 2012, când vindeam si bilete de avion sau de autocar, astfel incât clientii sa aiba servicii multiple”, a mai spus sefa Agentiei Bacau.

„Felicitari tuturor celor care s-au straduit si mai ales celor de la Revizia de Vagoane, care ne-au ajutat la aceasta activitate. Este prima agentie de voiaj care nu mai are clasicele ghisee, cu geamuri, astfel ca interfata dintre calatori si casieri este realizata fara obstacole, intr-un stil occidental, foarte prietenos.

O sa propun sa generalizam modelul atât pe Sucursala Iasi, cât si pe alte sucursale, chiar ii vom invita pe colegii directori si toti cei interesati sa vada acest gen de modificari. Iar daca totul decurge bine, vom relua si activitatea de agentie de turism, pe care am mai derulat-o pâna in iulie 2012”, a spus directorul general SNTFCFR, Iosif Szentes.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

7 COMENTARII

  1. Taiati naibii boschetii din Gara Bacau, reparati peroanele si gardurile si faceti ceva cu pasajul ala. Ca din gara imi iau trenul nu din Agentie. Dar, na, tichie de margaritar ne trebuie.
    PS. Am fost in alte gari din Romania si se vede mana de bun administrator.

  2. Agentie de 5 stele si gara de rahat…In toata gara a mai ramas doar ghiseul de vanzari bilete si o masina automata pentru cafea.Nu cred ca o gara din Romania -fie si o simpla halta-poate rivaliza cu NENOROCIREA din Bacau.Felicitari administratiei locale si celor de la CFR.Toata haita de lingai venita la “inaugurare” trebuia dusa in gara,ca deacolo pleaca trenul…RUSINE !!!!!Poate ca noul primar ar trebui sa-si faca timp sa se plimbe un pic prin zona garii,ca sa-si dea seama de dezastru !!!!!

  3. Modernizati peronul si pasajul ca arata groaznic. Foarte multa mizerie in zona garii si lipsa totala de interes din partea zecilor de directori care iau salarii grosolane de la CFR Bacau.

  4. Modernizati Agentiile de Voiaj CFR , dar statiile si spatiile in care lucreaza salariatii nu vedeti ca sunt mizerabile . asta nu vedeti . Gara bacau este un dezastru , un focar de infectie . Sa va fie rusine .

  5. Agentii de voiaj? Cine nu are alternativă circulă cu trenul.CFR_ul este in colaps.Toți responsabilii din sistem, de la Revolutie in coace ar trenul sa răspundă. Lumea nu stie ce salarii mizerie au salariații ,dupa 30 de ani chiar mai mult fe vechime te ajunge salariul minim pe economie.Ce pensie o sa ai dupa ce ai slujit o viata la a ” DOUA ARMATA A TARII?

LĂSAȚI UN MESAJ