O avarie majoră la rețeaua de alimentare a orașului a lăsat Bacăul fără apă. Se pare că apa va lipsi de la robinete până mâine seară, cel puțin, dar este posibil ca aceasta să fie o estimare optimistă.

Din nou seceta la robinete. Conducta de apa veche a cedat din nou exact cum s a întâmplat în luna august a anului trecut.

Din acest motiv debitul la apa va fi restricționat în măsura în care rezervele făcute vor putea face fata consumului.

PUBLICITATE

Avaria s-a produs la Valea Budului acolo unde se afla deja angajații Companiei de Apa. Primarul Cosmin Necula a declarat ca e posibil ca mâine după amiaza furnizarea apei sa fie reluată.

Conducta a cedat cel mai probabil din cauza temperaturilor scăzute.

Acum doi ani în aceeași perioada orașul a rămas fără apa mai multe zile la rand.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

13 COMENTARII

 1. Care rezerve?.
  La 10 si cateva minute apa avea la robinet un debit foarte mic ca apoi sa se opreasca de tot- si locuiesc la etajul 2.
  Pererea mea- avaria s-a produs innainte de ora 9,30. Aceea a fost ora la care au sesizat ei ca e o problema.

  Multumim din inima CRAB si politicienilor din CA pentru confortul asigurat.

 2. Am citit delarațiia Domnului Primar care spune că pînă mîine după amiază o să avem apă iarăși la robinete bine a-r fi Doamne-ajută să termine lucrarea fiindcă nimeni nu e bucuros de așa ceva.

 3. Din nou fara apa la robinete. Era de asteptat sa se intample dar chiar sambata dimineata pe cand toata lumea are nevoie de apa sa-si mai faca treburi prin casa, sa mai faca o baie, un dus … . Este o bataie de joc la adresa noastra a cetatenilor acestui oras, ne injosim in halul asta la cati-va politicieni si directori pusi in functii nu dupa capacitati ci dupa relatii. Este clar ca o sa fie aceasta situatie si inca 5 ani de acum in colo pentru ca nu exista nici proiect nici bani pentru a se inlociu aceasta conducta care aprovizioneaza cu apa acest oras. Tot ce spune dl. primar sunt doar vorbe in vant, pentru ca un asemenea proiect costa bani si totodata nu avem nici specialisti intre acesti alesi ai bacaului.

 4. Mereu fără apă. Am un copil mic, cu febră. Cum îi mai fierb biberonul, dau un exemplu,. Soțul lucrează, vine mâine. Cine îmi aduce apă. Dar bătrânilor care nu pot ieși din cauza vremii și sunt singuri? Nu este posibil că la noi in Bacău să fie o defecțiune majoră la 5-6 luni mereu. Ce s-a reparat in august , ce s-a reparat înainte că defecte și țevi vechi tot mai sunt?

 5. La etajul iv nu a fost nicio picatura de apa in intervalul stabilit. Vorbesc despre strada Razboieni, nu stiu in alte zone, dar la noi nu a curs apa nici dimineata, nici dupa-amiaza!

 6. Ne.am saturat! Mereu apar probleme cu apa,se sparg conducte! Cum este posibil ca in anul 2017si intr.un oras destul de mare si cu pretentii sa nu avem o alta varianta ptr alimentarea cu apa ?Nu va pasa deloc de cetatenii carora le.ati cerut votul!!! Rusine!

LĂSAȚI UN MESAJ