Sondarea terenului a scos la lumină probleme mai mari/foto: Ramona Ionescu

Consumatorii Thermoenergy din zona de nord a orașului mai au de așteptat o săptămână până va fi reluată furnizarea apei calde.

Conducerea Thermoenergy îi anunță pe băcăuanii ale căror apartamente sunt racordate la punctul termic nr.63, că perioada de sistare a apei calde se prelungește până pe 23 iunie 2017, pentru cele 279 de apartamente din zonă.

Radu Cristian Palade, director general la Thermoenergy Group SA Bacău, declară că în urma sondajelor efectuate la rețeaua care alimentează PT 63 s-a constatat că rețeaua este degradată pe o lungime de aproximativ 60 de metri și trebuie înlocuită.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Capitala tineretului cu cetatenii nespalati ! Vai d capul ei de capitala ,fara apa calda ,plina de caini maidanezi ,la tot pasul te agata cate un cersetor ,cersind mila dar mai ales bani ! Domnul primar la primaria se aude cum cetatenii sunt revoltati ca se spala la lighean ca in secolul 20 ?Timpul trece leafa merge apa calda prin toamna ! Vai de orasul asta si de cetatenii lui !! Conducta de apa rece oare cand pocneste ca tacamul sa fie complet ?

LĂSAȚI UN MESAJ