– 6.400 de apartamente nu primesc apa calda si caldura

Aproximativ 6.4000 de familii au petrecut noaptea in frig, dupa ce o conducta de agent primar a cedat luni dupa-amiaza pe strada Garofitei, nr. 13. Imediat dupa ce a fost localizata avaria, Thermoenergy Group SA Bacau a oprit furnizarea agentului termic catre consumatorii care locuiesc in zonele URA, Carpati, Bistrita Lac, Garii si Nord.

Totodata, au fost oprite si punctele termice (PT) 9, 11, 16, 30, 31, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 58, 59, 61, 62, 63, 64, 69, 79, 84, 94, 95, 96, 97, 115, 117, 151, 152 si 153. Marti dimineata, mai multe echipe de interventie au fost mobilizate la fata locului si au scos apa din subteran pentru a putea ajunge la conducta sparta. Dupa o prima sondare in asfalt, se pare ca teava sparta se afla sub sosea si trebuie sa se intervina in adâncime.

RZV_0221

“Echipele de interventie s-au mobilizat pe trei schimburi si vor lucra inclusiv pe timpul noptii daca situatia o va impune. Interventia este dificila, in conditiile in care, se pare ca teava sparta se afla sub sosea. Important este sa se ajunga la fisura, pentru ca mai apoi, lucrurile vor merge de la sine, iar o data remediata avaria, instalatiile vor putea fi reincarcate cu agent termic in câteva ore”, declara Narcisa Antoneac, purtator de cuvânt la Thermoenergy Group SA


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

  1. Da oare ce ar fi sa aplice si ei niste reduceri (macar) pentru populatie, care plateste apa pierduta la golirea si umplerea instalatiei.

    Un cetatean responsabil da drumu la robinet sa curga apa cu pamant, asa se mai curata la altii si tu platesti ca fraieru’.

  2. Mintiti de luni dimineata la ora 5 nu mai este caldura nu luni dupa amiaza, si degeaba sau facut trei schimburi daca u u munceste si restu stu se uit votbesc la telefon se mai duc la bar iar noua ni se înbonlavesc copii de frig în apartamente

  3. asta pt k pe infrasctructura veche, uzata, nu se poate reconstrui!!! treb inlocuita caramida, tava putreda, corodata, cancerul… e ca si cum ai da cu parfum peste danfff pestilential! ffffiascoooo dac nu se regandeste strategia…trendu-i altu si cere abordare absolut inovativa, ceva wow!!! veridic, original, autentic, autohton si mai ales de Bun Simt!!!

LĂSAȚI UN MESAJ