21 iulie 2024
EvenimentAtenție, se oprește apa pe mai multe străzi din mun. Onești!

Atenție, se oprește apa pe mai multe străzi din mun. Onești!

În vederea executării lucrărilor de sectorizare la nivelul rețelei de distribuție prin montarea unor vane de legătură pe conducta de alimentare cu apă de pe Calea Mărășești din municipiul Onești, județul Bacău, se va sista furnizarea apei potabile marți – 27 iunie 2023, în intervalul orar 08.00 – 18.00.

Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii de pe străzile Alexandru Ioan Cuza: nr. 2-4-6-8, Calea Mărășești, Doctor Victor Babeș, Pajura, Stadionului, bd. Republicii: 43 -78, Buciumului, Armoniei, Chimistului, Pinului, Daciei, Trotușului, Cireșoaiei, Ana Ipătescu, Calea Bacăului, Calea Slănicului, Calea Caraclăului, Redului: nr. 1-15, Gării, Aleea Dumbravei, Zemeș, Lanul Gării, Aleea Podei, Aleea Podul Alb, precum și cei din cartierele Slobozia Nouă și cartierul Slobozia Veche.Investiția face parte din Contractul de Lucrări “CL 1 – Reabilitarea și extinderea rețelelor de alimentare cu apă și a rețelelor de canalizare menajeră în Municipiul Onești” în valoare de aproximativ 71 mil. lei, derulat prin Programul Operațional Infrastructura Mare (POIM).

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ.

Totodată, rugăm utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții.

Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor.

Biroul de comunicarespot_img
spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri