Meteorologii au emis, joi, o informare meteo privind ploi torențiale, grindina si vijelii, valabila pâna sâmbata dimineata.

Astfel, instabilitatea atmosferică va fi accentuata, mai întâi în vestul, nordul si centrul țarii. Vineri, instabilitatea atmosferica se muta în jumatatea de est a tarii si la munte, unde vor fi înnorari temporar accentuate si pe arii relativ extinse cad ploi torentiale, cu descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vântului care trecator pot lua aspect de vijelie si izolat grindina.

Si pe parcursul acestei zile sunt asteptate cantitatile importante de apa, peste 20 l/mp si izolat chiar mai mult de 50 l/mp. În restul teritoriului, cerul se curata treptat de nori, iar astfel de fenomene îsi fac aparitia pe spatii restrânse.

PUBLICITATE

Temperaturile maxime vor pleca de la 22…23 de grade în regiunile nordice si vor ajune la 30…31 de grade în sudul tarii.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ