Mai multi directori de scoli si licee din judetul Bacau urmeaza sa fie schimbati zilele acestea. Pâna la aceasta data se stie ca in locul prof. Vasile Cautis, care va iesi la pensie, la conducerea Colegiului National “Vasile Alecsandri” va fi numita prof. Liliana Aflorei. Aceasta va fi seconda, pe postul de director-adjunct, de prof. Loredana Ghelasa.

Si la Colegiul National “Ferdinand I” vor fi schimbari. Actualul director, prof. Gigliola Ceunas, si-a dat demisia, “din motive personale”, asa cum ne-a declarat, iar in functia va fi preluata prin numire de prof. Mirela Berza.

Directorul adjunct al liceului ramâne prof. Otilia Iftimescu. O alta schimbare se va produce la Colegiul “Gr. Antipa”, unde actualul director, prof. Mircea Larger va fi schimbat.

Se stie doar ca director adjunct ramâne prof. Daniela Bilbor. Modificari sunt si la nivelul scolilor. Astfel, Scoala “Mihai Dragan” va fi condusa in noul an scolar de prof. Magdalena Toma (director) si prof. Nicoleta Olaru (director adjunct).

Actualul director, prof. Victor Nedita a iesit la pensie. Inspectoratul Scolar Judetean Bacau a refuzat, deocamdata, sa comenteze aceste schimbari si a transmis ca va face publice toate modificarile in data de 1 septembrie.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. abia astept sa vad ce lamuriri si excplicatii va da inspectoratul pt cei schimbati pe motive politice!!!ca le-a comandat cutare sau cutare???unii din cei numiti acum politic sunt zero si pusi asa ca a vrut badia primarul, ca i-a adus si ii va aduce voturi!!!disperati mai sunt unii dupa un voticel!

LĂSAȚI UN MESAJ