90 de elevi ai Scolii Nationale de Pregatire a Agentilor de Penitenciare Tîrgu Ocna au participat la cea de a X-a editie a manifestarii „Ziua Vânatorilor de Munte” organizata de Primaria orasului Tîrgu Ocna si Batalionul 22 ”Ciresoaia” – Vânatori de Munte din localitatea Sfântu Gheorghe, judetul Covasna. Evenimentul a fost sustinut si de Fanfara Garnizoanei Bacau a Unitatii Militare 02015.

Scoala Nationala de Pregatire a Agentilor de Penitenciare Tîrgu Ocna a fost reprezentata de catre comisar sef de penitenciare Gabriel Lazarescu, comisar sef de penitenciare Marius Sova si comisar sef de penitenciare Virgil Nechita.

Dupa deschiderea festivitatii si trecerea în revista a Garzii de Onoare a urmat depunerea de coroane în memoria Batalionului de Vânatori de Munte. Manifestarea s-a încheiat cu defilarea Garzii de Onoare din care au facut parte si elevii scolii.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ