Teatrul Municipal „Bacovia” invită publicul Festivalului Internaţional de Artele Spectacolului „Theaterstock”, duminică, 9 august, de la ora 22.30, la o întâlnire – eveniment, cu AG Weinberger & George Baicea Band.

Cunoscutul artist, promotor al blues-ului american în România, va oferi spectatorilor Theaterstock, împreună cu prietenii săi muzicieni, o seară cu „strălucire sonoră şi generozitate creativă”, care se va derula sub sloganul „1st Blues GetTogether”.

Evenimentul este „o invitaţie la măiestrie şi virtuozitate, întocmai cum îi stă bine Blues-ului bine cântat”. A.G. Weinberger si-a dorit sa devina chitarist de rock’n’roll de la vârsta de zece ani, la 16 ani a câştigat primul onorariu ca muzician, la 31 de ani, ]n 1996, a concertat prima dată în America iar în 2007 a fost selectat pentru Premiile Grammy.

PUBLICITATE

Vă aşteptăm în număr cât mai mare la concertul de duminică seară, la scena din faţa Hotelului Decebal, pe toţi cei care iubiţi muzica de bună calitate, cântată „pe viu”!

Theaterstock este un eveniment organizat de Teatrul Municipal “Bacovia” şi Primăria Municipiului Bacău şi susţinut de Ministerul Culturii şi Consiliul Local Bacău.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ