Pe DN 11A, la km 119+400m, in loc. Bogdanesti, în ziua de 26.07.2015, la ora 13.20, s-a produs un accident de circulatie.

In timp ce un bărbat de 58 ani, din mun.Adjud, jud Vrancea, conducea un autoturism cu remorca, pe direcția Brasov – Onesti, a acrosat cu partea dreapta spate a remorcii, o minora de 12 ani, din localitatea Bogdanesti, care se deplasa neregulamentar pe aceiasi directie de mers pe partea carosabila, nesupravegheată si in timp ce folosea telefonul mobil.

În urma evenimentului rutier a rezultat vatamarea corporala a minorei care a fost transportată la Spitalul Municipal Onesti, I s-au acordat îngrijiri medicale, nefiind necesară internarea.

PUBLICITATE

Conducatorul auto a fost testata cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ si i s-au recoltat mostre de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauza s-a intocmit dosar penal conform art. 196 C.P. ce urmeaza a fi inaintat Parchetului de pe langa Judecatoria Onesti cu propuneri legale.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ