22 iulie 2024
EvenimentAcțiunile polițiștilor în județ

Acțiunile polițiștilor în județ

La data de 16 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Onești, împreună cu cei din cadrul secțiilor de poliție rurală arondate au desfășurat o acțiune în municipiu și în comunele limitrofe, pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

 În cadrul activităților au fost verificate 130 de autovehicule, au fost legitimate peste 150 de persoane și au fost efectuate 60 de testări cu aparatele etilotest și drugtest.  Polițiștii au aplicat 56 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 10.000 de lei, au retras 8 certificate de înmatriculare și un set de plăcuțe cu numere de înmatriculare.

 

De asemenea, la data de 16 noiembrie a.c., în intervalul orar 08.00-12.00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Dărmănești au desfășurat o acțiune în târgul săptămânal din localitate, pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice, verificarea respectării normelor de circulație rutieră, depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii și prevenirea faptelor antisociale.

 În cadrul activităților au fost verificate 20 de autovehicule, au fost legitimate 50 de persoane și au fost puse în executare 4 mandate de aducere.

  Polițiștii au aplicat 18 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 13.000 de lei, au verificat 3 operatori econimici și au ridicat în vederea confiscării cantitatea de 3 m.c. de material lemnos.

          La activități au participat și jandarmi din cadrul Detașamentului 4 Jandarmi Moinești.

 

Poliţiștii au depistat pe strada Calea Trotuşului din orașul Dărmăneşti, un bărbat, de 45 de ani, din comuna Asău, în timp ce transporta cu o autoutilitară cantitatea de 3 m.c. de material lemnos fără a deţine documente de provenienţă şi transport.

              Cel în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, iar materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării și predat Ocolului Silvic Dărmăneşti.

          Totodată, polițiștii au retras certificatul de înmatriculare pentru deficențe tehnice constatate la autoutilitară și au sancționat conducătorul auto cu amendă.spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri