Cu ocazia manifestărilor prilejuite de Ziua Jandarmeriei Rurale și a campaniei „Vacanță în siguranță ! ”, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Bacău a organizat și desfășurat duminică, 04.09 a.c., între orele 10.00-14.00 în parcul din centrul stațiunii Slănic-Moldova, activităţi având caracter preventiv-educaţional, dar și de prezentare a tehnicii și a materialelor din dotarea jandarmilor montani și a structurii antitero.

Pe timpul activităţii, tuturor celor care s-au aflat în trecere prin parcul stațiunii le-au fost prezentate diverse aspecte prevăzute de Legea nr. 54/2012 privind desfășurarea activităților de picnic și din Legea nr. 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice.

De asemenea, jandarmii montani au prezentat celor interesați traseele montane ce pornesc din stațiunea Slănic-Moldova și au făcut mai multe recomandări amatorilor de turism montan, împărțind și pliante utile în acest sens.

2

Nici copiii care se aflau în zonă nu au fost uitați, aceștia apreciind ATV-ul din dotarea jandarmilor, având ocazia să facă scurte deplasări, ca pasageri, cu acest mijloc de transport utilizat de jandarmeria montană.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ