La data de 16 iunie a.c., în jurul orei 17.00, polițiști din cadrul Compartimentului de Ordine Publică au desfășurat activități de cercetare cu privire la un eveniment rutier produs în localitatea Măgura.
Din primele verificări efectuate la fața locului a rezultat că un localnic de 50 de ani,în timp ce conducea un autoturism pe drumul comunal, a acroşat un autovehicul parcat în dreptul unei societăţi comerciale.
În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale. Ulterior, acesta ar fi agresat deţinătorul autovehiculului acroşat.
Bărbatul de 50 de ani a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului şi lovire sau alte violenţe.

La data de 17 iunie a.c., în jurul orei 14.00, polițiștii rutieri au desfășurat activități de cercetare cu privire la un eveniment rutier produs în Bacău.
Din primele verificări efectuate la fața locului a rezultat că un bărbat de 65 de ani, din localitate, în timp ce efectua manevra de mers înapoi a unui autoturism, a acroşat un autovehicul oprit în zona unităţilor comerciale.
În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale.
Bărbatul de 65 de ani a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,55mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului.