Consiliul Local Bacau a aprobat, de curând, in unanimitate, alocarea fondurilor necesare pentru ca elevii sa beneficieze de transport in comun la pret redus. Proiectul este pus in practica in colaborare cu societatea Transport Public Bacau, ale carei autobuze confortabile sunt puse la dispozitia atât a elevilor, cât si a celorlalti bacauani.

Contributia financiara este impartita egal intre cele doua entitati, iar beneficiarii sunt elevii, care pentru a intra in posesia abonamentelor la pret redus trebuie sa se adreseze la secretariatele unitatilor de invatamânt, de unde vor primi toate informatiile necesare.

Tot acolo se intocmesc documentatiile pe baza carora scolarii, de la cei mai mici la cei din ultimul an de liceu, primesc abonamentele care le facilizeaza drumul de acasa la scoala si retur.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ