Un bărbat de 44 de ani, din comuna Ardeoani și un tânăr de 19 ani din comuna Măgirești, au fost depistați de polițiștii moineșteni, care îi suspectează de săvârșirea infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri și distrugere.

Polițiștii au stabilit că în timp ce se aflau în incinta unui bar din comuna Ardeoani cei doi au tulburat ordinea şi liniştea publică, adresând injurii celorlalţi consumatori și au tăiat cu drujba o bârnă a terasei, cauzând un prejudiciu de aprox. 500 lei.

Față de cei doi suspecți s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Moineşti cu propunere de arestare preventivă.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ