Polițiștii au stabilit în urma investigațiilor efectuate că Vasile B., de 42 de ani, din comuna Măgireşti, a pătruns la data de 26 august a.c., în jurul orei 22.30, fără drept în locuința unei persoane de sex feminin, de 88 de ani, din comuna Măgrești și a încercat să întrețină cu aceasta raporturi sexuale, împotriva voinței ei.

Suspectul a fost surprins de nepotul părții vătămate și a părăsit în fugă imobilul respectiv.

La data de 27 august a.c. Vasile B. a fost depistat de către polițiști și față de acesta s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Moineşti cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă la viol și violare de domiciliu.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ