La data de 17 octombrie a.c., în jurul orei 08:00, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat de 49 de ani, despre faptul că în noaptea precedent personae necunoscute au sustras mai multe scule mecanice din interiorul unui punct termic din municipiul Bacău.

Din cercetările efectuate la fața locului de polițiști a rezultat că din punctul termic au fost sustrase, dintr-un dulap, mai multe chei fixe, tubulare, ciocane şi alte dispozitive, în valoare totală de aproximativ 800 de lei.

Ca urmare a investigațiilor desfășurate polițiștii au identificat, la aceeași data, în Bazarul Milcov, un bărbat de 47 de ani, din comuna Odobești, bănuit de comiterea faptei.

PUBLICITATE

Acesta avea asupra sa bunurile sustrase și încerca să le valorifice.

Prejudiciul a fost recuperate în totalitate.

Față de bărbatul de 47 de ani s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ