16 iulie 2024
ActualitateA inceput votarea "Celui mai Activ Cetatean Bacauan". Ioan Danila si Lucian...

A inceput votarea “Celui mai Activ Cetatean Bacauan”. Ioan Danila si Lucian Lazar, intre nominalizati

Asociatiile “Romanian Youth Movement for Democracy” (RYMD) si “Un Zâmbet” au demarat o campanie care are drept scop sa-i promoveze pe “Bacauanii Activi” si sa incurajeze implicarea. Intre 2 si 7 decembrie, s-au facut nominalizari, pe site-ul www.bacaulactiv.ro, pentru “Cel mai Activ Cetatean al Anului 2014”.

Vizitatorii site-ului au propus noua persoane. Pe 17 decembrie, in cadrul conferintei “Alesii Bacauani la Raport”, va fi decernat trofeul simbolic pentru “Cel mai Activ Cetatean Bacauan al Anului 2014”. Cei noua nominalizati sunt: Ioan Danila, Ilie Birzu, Madalina Rotaru, Cristian Ghinghes, Valentin Coca, Lucian Lazar, Vasile Spataru, Mioara Iacob, Narcis Dominteanu. Ei pot fi votati pâna pe 16 decembrie pe site-ul www.bacaulactiv.ro.Ioan Danila – propus pentru ca “lupta de ani de zile pentru restaurarea unuia dintre cele mai importante monumente culturale ale orasului nostru, Casa Vasile Alecsandri. Ioan Danila este cel care a facut numeroase campanii si demersuri catre autoritatile locale, ramase insa fara raspuns din partea celor carora nu le pasa de cultura bacauana.”
Lucian Lazar – propus pentru ca “este un dascal dedicat, un profesor extraordinar care se implica maxim in educatia elevilor, obtinând numeroase rezultate de talie nationala si internationala.”

Madalina Rotaru – propusa pentru ca “scrie cu sufletul. Pentru ca se implica in acte de caritate, pentru ca strânge fonduri pentru diverse proiecte. Pentru ca face stiri la Dream FM. Pentru ca s-a gândit ca pasajul CFR are nevoie de un facelift. Pentru ca inca mai crede in bunatatea oamenilor. Pentru ca e cea mai vesela si optimista fiinta. Pentru ca e un om extraordinar.”

Coca Valentin Aurelian – propus pentru ca “este un tânar de perspectiva, un familist convins fiind tata a 3 copii, un business-man in formare, un cetatean activ politic care promoveaza meritocratia si idealurile nationale. Este un formator de opinie in mediul in care activeaza si mereu informat despre tot ce se intâmpla in spatiul public.”

Vasile Spatariu – propus pentru ca “este un tânar care trebuie dat exemplu intregii tari, prin implicarea de care da dovada atât local, judetean cât si national.”

Cristian Ghinghes – propus ca “este un model pentru generatia sa si un om care a inspirat si inca inspira multi tineri din Bacau si nu numai. Spiritul sau de initiativa si felul in care lupta pentru anumite cauze denota ca este un cetatean in sensul adevarat al cuvâtului.”

Mioara Iacob – propusa “pentru ca vrea, stie si face mici diamante din oamenii de mâine.”
Narcis Dominteanu – propus pentru ca “a infiintat un ONG, Asociatia Persoanelor Fizice Autorizate in Regim de Taxi si se lupta cu Primaria Bacau pentru respectarea hotarârilor CL si a drepturilor taximetristilor independenti.”

Ilie Birzu – propus pentru “Activitatea depusa in sprijinul cetatenilor municipiului Bacau in relatia cu Primaria si alte institutii, sprijinirea unitatilor de invatamânt in realizarea de proiecte si programe si ajutoarele pentru persoanele nevoiase in perioada sarbatorilor de iarna si pascale.”spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri