Duminica seara, la Teatrul Municipal Bacovia din Bacau a inceput oficial cea de-a paisprezecea editie a Ingenious Drama Festival – ID FEST – un festival de teatru in limba engleza, dedicat liceenilor.

Organizatorii nu si-au crutat imaginatia, reusind sa ofere o reprezentatie dinamica si extrem de colorata, in care s-au tras cornete de hartie, s-a cantat la instrumente improvizate si s-a mers cu bicicleta pe scena.

Juriul acestei editii este format din actritele Coca Bloos si Mihaela Radescu, scriitorul Doru Mares, actorul Horia Suru, actrita Florina Gazdaru, din partea Teatrului Bacovia, precum si din Oliver Wiliams, din Brighton, Marea Britanie, unicul vorbitor nativ de limba engleza.

PUBLICITATE

Luni, de la ora 20.00, pe scena Teatrului Bacovia va fi sustinuta o reprezentatie in afara concursului: Jocul de-a adevărul, de Lia Bugnar – susținut în limba română de trupa A.C.T. (Bacău). Spectacolul va fi sustinut in limba romana.

Fotografii din cadrul festivalului pot fi gasite in albumul special de pe pagina noastra de Facebook.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ