La data de 23 august a.c., în jurul orei 03:30, patrula de siguranţă publică a fost sesizată despre faptul că o persoană de sex masculin a pătruns în interiorul unui autoturism parcat pe Bulevardul Unirii, a sustras mai multe bunuri, după care a părăsit zona.

În urma investigaţiilor efectuate în zonă poliţiştii au depistat un bărbat de 47 de ani, din comuna Gioseni, asupra căruia au fost identificate un parasolar auto, un încărcător de laptop pentru maşina, un pachet de şerveţele umede, un odorizant auto şi 15 cd-uri audio, bunuri sustrase din autovehiculul respectiv.

Din verificări a rezultat că bărbatul în cauză, în timp ce se deplasa pe str. B-dul Unirii a văzut autoturismul cu portiera stânga faţă deschisă, a intrat in interior de unde a sustras bunuri în valoare totală de aproximativ 200 de lei.

PUBLICITATE

S-a procedat la identificarea proprietarului autoturismului, căruia i s-au restituit bunurile sustrase.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ