30 aprilie 2024
ActualitateUn moineștean a reclamat că i-au dispărut calul și căruța. Unde i-au...

Un moineștean a reclamat că i-au dispărut calul și căruța. Unde i-au găsit polițiștii atelajul

La data de 18 mai a.c., în jurul orei 10.30, poliţiştii din Moineşti au fost sesizaţi prin 112 de către un localnic de 58 de ani, despre faptul că nu şi-a mai găsit un cal şi căruţa pe care le lăsase nesupravegheate lângă locuinţa sa, în ziua anterioară.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Moineşti, care au stabilit că la data de 17 mai a.c., în jurul orei 12.00, bărbatul ar fi lăsat nesupravegheat un cal care se afla înhămat la căruţă, în apropierea locuinţei sale, fără a fi priponit, iar ulterior a constatat lipsa acestora. Acesta a procedat la căutarea cabalinei şi a căruţei, însă fără niciun rezultat, iar la data de 18 mai a.c. s-a hotarât să apeleze la ajutorul autorităţilor.

În urma verificărilor efectuate în împrejurimile locuinţei păgubitului, la o distanţă de aproximativ 700 metri, într-un şanţ, au fost identificate atelajul hipo şi cabalina în cauză, acestea fiind restituite proprietarului.



Nu lăsaţi animalele nesupravegheate pe izlaz, pe câmp sau în alte locuri.
Nu amplasaţi grajduri, adăposturi, stâne la distanţe mari de localităţi, fără să fie păzite de cel puţin doi paznici, dotaţi cu telefoane mobile şi instruiţi cum să acţioneze în caz de urgenţă.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri