30 aprilie 2024
ActualitateAccident la Horgești

Accident la Horgești

La data de 24 august a.c., în jurul orei 14.00, polițiști din cadrul Biroului Rutier Bacău au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, cu victimă, pe DJ 252.

Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat că un bărbat de 40 ani, din comuna Horgeşti, în timp ce conducea un autoturism în comuna Ungureni, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a părăsit partea carosabilă.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a unui bărbat de 61 de ani, din Horgeşti, pasager în autoturism.



Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Poliţiştii vă reamintesc că:

– Depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice!

– Este absolut necesar să se ruleze cu viteză redusă, adaptată permanent condiţiilor de drum, să se efectueze fiecare manevră numai după o temeinică asigurare şi să se evite, pe cât posibil, efectuarea manevrelor de depăşire, care se dovedesc extrem de periculoase.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri