28 martie 2024
ActualitateCupa primăverii la BabyBaschet & MiniBaschet

Cupa primăverii la BabyBaschet & MiniBaschet

Evenimentul desfășurat în intervalul 9-10 iunie a fost găzduit de Colegiul Național “Ferdinand I”. Competiția a fost organizată de profesorii Marcela Olteanu, Mihăiță Eugen Olteanu și Anca Roxana Mitincu și a reunit aproximativ 150 de elevi din județele Bacău și Neamț. Sportivii au evoluat în concurs pe grupe de vârste, de la clasa 0 până la clasa a VII-a.

Competiția a fost strânsă, s-a jucat în limitele fair-play, iar miza a fost câștigarea Cupei primăverii. Dintre cei mai mici baschetbaliști din clasele 0 – 2, locul I a fost câștigat de sportivii de la CSS Bacău, pe locul II au urcat elevii de la Școala Gimnazială “Ștefan Luchian” Moinești, iar locul III a fost ocupat de elevii Colegiului Național “Ferdinand I”.

La clasele III-IV s-au evidențiat sportivii Colegiului Național “Ferdinand I” care au luat locul I, secondați de baschetbaliștii Colegiului Național Pedagogic “Ștefan cel Mare”, iar locul III le-au revenit copiilor de la Colegiul Național “Grigore Moisil” Onești. La clasele IV-V, Uriașii Piatra-Neamț au câștigat locul I, pe poziția a II-a a clasamentului au urcat sportivii Colegiului Național “Grigore Moisil” Onești, iar pe locul III s-au clasat baschetbaliștii Colegiului Național Pedagogic “Ștefan cel Mare” Bacău.



Pentru clasele VI-VII, lupta s-a terminat mai repede fiind mai puțini participanți. Astfel, pe locul I s-a situat CSS Bacău, iar locul II i-a revenit Colegiului Național “Grigore Moisil” Onești. La fete, competiția s-a ținut doar la clasele IV-V, unde, câștigătoare au fost sportivele de la Școala Gimnazială “Ștefan Luchian” Moinești.

Chiar dacă nu au câștigat cupa, sportivii Colegiului Național Pedagogic “Ștefan cel Mare” antrenați de profesorii Alina Mihai și Adrian Sava au făcut o figură frumoasă. Elementul surpriză al zilei de 9 iunie a avut-o în prim-plan pe baschetbalista Naty Harasemciuc, care și-a sărbătorit ziua de naștere pe terenul de baschet. Frumusețea momentului a constat în faptul că toți sportivii i-au cântat La mulți ani!

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri