18 aprilie 2024
ActualitateStarea Civilă s-a mutat la „Bibliotecă”

Starea Civilă s-a mutat la „Bibliotecă”

Starea Civilă s-a mutat în fostul sediu al Bibliotecii Județene „Costache Sturdza”, situat vizavi de hotel „Decebal”.

Deși mutarea trebuia să aibă loc încă din luna aprilie, imediat după de Societatea de Servicii Publice a finalizat lucrările de amenajare a spațiului destinat birourilor Stării Civile, ea s-a produs abia la sfârșitul săptămânii trecute.

Tot atunci au fost oficiate și primele căsătorii. Peste 10 cupluri s-au prezentat în fața ofițerului Stării Civile pentru a spune „DA!”. Se pare că numărul relativ mic de căsătorii este justificat de faptul că traversăm o nouă perioadă de post.



Oricum, deschiderea oficială a Serviciului de Stare Civilă va avea loc sâmbătă, 16 iunie, atunci când se va tăia panglica inaugurală, cu fastul de rigoare.

Până atunci, se mai lucrează la partea de informatizare, la montarea liniilor telefonice, așa că, în cazul în care încercați să sunați la numerele de telefon cunoscute, este posibil să vi se comunice că postul telefonic este suspendat.

Intrarea în noul sediul al Stării Civile se face prin spatele clădirii, iar dacă veți privi cu atenție anunțurile de ghidare veți ajunge cu siguranță la destinație.

Programul de lucru afișat la avizier este: luni, marți, joi 08.30 – 16.30, miercuri 08.30 – 18.30, iar vineri 08.30 – 14.00, 14.00 – 16.30. Pentru decese există program de permanență.
_____________________________________________________
UPDATE: Inaugurarea oficială s-a amânat pentru sâmbata viitoare.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri