28 martie 2024
ActualitateUnde evadam in week-end?

Unde evadam in week-end?

Vinerea aceasta este dedicata fanilor METAL in “Pubs’s”. Doritorii ii vor putea asculta pe WHITE WALLS (Constanta), KISTVAEN (Bucuresti) si SUBLIMINAL DAMAGE (Iasi) de la ora 21.00. Pretul unui bilet este 10 lei.

Pub “The Stage” invita si in acest weekend tinerii la distractie. Vineri, 23 august, va puteti bucura de o alta seara “Disrockteque” in timp ce seara de sâmbata va fi dedicata fanilor Depeche Mode. Petrecerile vor incepe de la ora 21.00 iar intrarea este libera.

In aceasta seara, in “Summer Club Marinarul” vine unul din cei mai buni MC din tara, DDY NUNES. Sâmbata, 24 august, se cer costume negre pentru “Spy 007 Night”. Distractia va incepe de la ora 23.00 pe mixurile lui Dj Matteo.



Sâmbata in “Cocco Caffe and Lounge” este invitat Dj Allexino. Petrecerea incepe de la ora 23.00 iar pentru informatii si rezervari puteti suna la 0753618903.

Tinerii bacauani sunt asteptati in acesta sâmbata la “Aqua Club Gheraiesti”. Petrecerea va incepe de la ora 21.00 alaturi de VYGO & ALEKA (Proudly made by US) si VincentIulian. Pretul unui billet este 15 lei.

Bacauanii sunt invitati sâmbata in “Club LM” unde ii asteapta sampanie rece, cocktail-uri delicioase si animatori. Muzica va fi mixata de Dj Robyn iar atmosfera va fi intretinuta de DJ Myreel. Domnii trebuie sa plateasca la intrare 10 lei iar domnisoarele 5 lei.

Sâmbata este destinata domnisoarelor la “Cucacao Club”, in Lespezi, Bacau. Intrarea este libera iar atmosfera va fi intretinuta, la “Girls Night Out”, de DJ Marian si animatoare intreaga noapte.

Bogdan Vladau, unul din cei mai râvniti burlaci ai României va concerta in aceasta sâmbata in “Club Ponton” din Comanesti, Bacau. Petrecerea “White Party” va incepe de la ora 23.00 iar pretul unui bilet este 15 lei.

Percy Jackson:Marea Monstrilor – AP-12
Titlu original: Percy Jackson: Sea of Monsters
Gen: Aventuri Regia:Thor Freudenthal
In rolurile principale:Sean Bean, Logan Lerman, Alexandra Daddario, Jake Abel
Percy (Logan Lerman), fiul lui Poseidon, îsi continua calatoria epica începuta alaturi de prietenii sai semizei. Destinatia sa? Gasirea celebrei Lâni de Aur, care are puterea sa salveze casa lui Percy si a prietenilor sai.Pentru a da de ea, Percy trebuie sa înfrunte Marea monstrilor, cunoscuta pamântenilor sub numele Triunghiul Bermudelor. Orice-ar face si orice creatura ar trebui sa învinga acolo, Percy stie ca e singura solutie pentru a înfrânge un dusman ce asteapta de mult o crunta razbunare pe parintii semizeilor.

Strumpfii 2 – AG
Titlu original: The Smurfs 2 3D
Gen: Animatie Regia:Raja Gosnell
In rolurile principale:Neil Patrick Harris, Christina Ricci, Katy Perry, Anton Yelchin, Alan Cumming, Hank Azaria, Jonathan Winters
În filmul care este o urmare a blockbuster-ului The Smurfs™, o combinatie de live action si animatie, vrajitorul cel rau, Gargamel, creeaza niste fiinte care seamana cu strumpfii, dar care sunt rele si se numesc Obraznicii. El spera ca acestea sa-l ajute sa obtina controlul asupra potiunii magice a strumpfilor. Dar când afla ca numai un strumpf adevarat poate sa-i dea ceea ce-ti doreste si ca numai Strumpfita poate sa-i transforme prin magie pe Obraznici în strumpfi adevarati, Gargamel o rapeste pe Strumpfita si o duce în capitala Frantei, unde, datorita adoratiei a milioane de parizieni, el dobândise reputatia de cel mai mare vrajitor.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri