De Moș Nicolae, cei 23 copii care provin din familii nevoiașe, de care are grijă preotul Adam Iulian, din satul Holt, comuna Letea Veche, județul Bacău, vor primi vizita lui Moș Nicolae. Asociația “Totul pentru un surâs”, reprezentată de Tania-Loredana Diaconu, a adunat o mână de oameni tare buni, care cu bunăvoință și empatie, vor dărui copiilor: fursecuri delicioase, dulciuri, sucuri, fructe, baloane tematice, tort, burgeri și cartofi delicioși.

Mulțumim pentru inima lor bună: Pizza Luca, BeSweet, Dulce Acrișor, Viking’s, Minimarket Bis, Tent For Event, Florăria din Povești și partenerului nostru media constant “Deșteptarea”.

“Echipa noastră, a gândit și organizat un eveniment caritabil pentru 20 decembrie, unde copiii de la Holt vor primi vizita lui Moș Crăciun, unde scrisorile lor către Moșu vor fi implinite și darurile oferite de copiii, educatorii, părinții de la Just4Kids, Școală cu nivel primar și Grădiniță, din București, prin amabilitatea doamnei manager Nicoleta Costenco.

Noi cu prietenii ONG-lui, ne-am mobilizat să îi cunoaștem pe copii, chiar de Moș Nicolae, și să vorbim cu ei, pe 6 decembrie, la o felie de tort, despre dorintele lor trimise lui Moș Crăciun. Ne înclinăm în fața prietenilor dragi, care fac acest lucru posibil: Alina Briahnă, Daniela Afemei, Marius Antal, Anca și Adrian Bistriceanu. Să ne vedem cu bine toți și sănătoși și cu Moș Crăciun, pe 20 decembrie.” ne-a declarat organizatoarea acestui eveniment caritabil, Tania-Loredana Diaconu.

Alte articole