An fast pentru unii băcăuani pasionaţi ai jocurilor de noroc. Astfel, numai în prima jumătate a acestui an, zeci de jucători se pot lăuda că au câştigat sume importante la unul dintre jocurile din portofoliul Companiei Naţionale „Loteria Română”.

În acest an, tonul a fost dat de un băcăuan care, la extragerea Loto 6/49 din 15 ianuarie, a încasat un câştig, la categoria a II-a a jocului, de peste 22.000 de lei. De altfel, Loto 6/49 este cel mai popular printre jucătorii „Loteriei Române”, în perioada analizată fiind înregistraţi nu mai puţin de 8 jucători care au încasat, în total, peste 2.400.000 de lei, fiecare câştigând între 21.000 şi 44.000 de lei.

Cel mai înteresant premiu i-a revenit unui băcăuan care, la extragerea Loto 6/49 din 4 iunie, a prins un câştig, la categoria a II-a, şi alte trei, la categoria a III-a, totalizând peste 30.000 de lei.

PUBLICITATE

Din păcate, niciun băcăuan nu a reuşit să plece acasă cu potul cel mare la acest joc, în continuare înregistrându-se un report de…2,4 milioane de euro.

În schimb, la jocul Noroc ataşat de 6/49, câştigurile totale din primele 6 luni au depăşit 321.600 de lei.

Doar un singur băcăuan a fost ceva mai norocos la celălalt joc de tip loterie – Joker, câştigând, luna trecută, la categoria a III-a un premiu în valoare de 16.600 lei, în vreme ce alţi jucători au câştigat, în total, peste 100.000 lei Noroc Plus, în toată perioada analizată. În fine, la Loto 5/40 – cel mai greu de „prins” joc de tip loto -, câştigurile totale au fost de peste 221.000 lei, iar la Super Noroc, peste 32.800 lei.

Păcănelele, preferatele băcăuanilor

În ultimii ani, însă, un alt tip de joc organizat de „Loteria Română” a început să prindă la jucătorii băcăuani – Videoloteria, cunoscut în limbajul comun drept „păcănele”. Astfel, în prima parte a acestui an, 17 jucători la păcănele au încasat premii de peste 10.000.

Cel mai băftos a fost un băcăuan care la data de 24 aprilie a pus mâna pe jackpot-ul de … 437.456,04 lei (peste 4 miliarde de lei vechi). În total, băcăuanii jucători de „păcănele” au câştigat…peste 8 milioane de lei (circa 1,75 milioane de euro).

Mai adăugăm că au început să prindă, din nou, la băcăuani, clasicele lozuri în plic, prezente în genweral, sub forma celor răzuibile. La acest capitol, notăm premii totale de peste 644.000 de lei, băcăuanii câştigând sume între 4 şi 10.000 de lei (câte unul la lozurile „Premier Classe” şi „Zodiac Special”).

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ