Primăria a demarat, în acest an, un proiect în premieră pentru Bacău: modernizarea completă a 55 de clase pregătitoare din toate școlile municipiului. Noile săli de curs vor fi renovate în funcție de necesități (tencuială, var, parchet, sistem de iluminat, uși) și vor beneficia de mobilier nou, tablă, calculator, imprimantă și videoproiector, toate de ultimă generație.

Valoarea totală a investiției se ridică la 1,5 milioane lei. Lucrările sunt în toi, iar reprezentanții unităților școlare au dat asigurări că acestea vor fi finalizate în timp util, astfel încât elevii să fie primiți pe 11 septembrie, când începe școala, în cele mai bune condiții.

PUBLICITATE

Primarul Cosmin Necula a vizitat personal aceste șantiere și s-a arătat mulțumit de stadiul lucrărilor.

„Am inițiat acest proiect pentru copiii claselor pregătitoare, astfel încât aceștia să beneficieze de cele mai bune condiții pentru activitatea școlară fără a mai fi necesar suportul financiar al părinților. Vom continua acest program și în anii ce vor veni, obiectivul fiind modernizarea tuturor claselor din școlile municipiului Bacău”, a declarat primarul Cosmin Necula.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

6 COMENTARII

  1. Deci banii investiti pana acum de parinti vor fi recuperati? Sau primim cate o bucata de parchet, o jaluzea, un scaun? De ce nu s-a investit in functie de necesitati si nu doar la cls. pregatitoare unde deja au bagat bani parintii an de an?

  2. Se poate publica lista cu salile de clasa care intra in acest proiect? Ar fi utile informatii de genul: nume unitate de invataman, clasa A/B…, astfel incat parintii viitorilor elevi sa stie ca nu mai este necesar sa cotizeze pentru modernizarea salii de clasa.

  3. de ce doar la clasele pregatitoare? Nu mi se pare deloc corect pentru noi, cei din clasele mai mari să stăm încă stăm în clase derăpănate, în timp ce elevii de pregătitoare stau în clase proaspăt amenajate.

LĂSAȚI UN MESAJ