Vremea se va ameliora in zilele de vineri sI sâmbata, astfel ca ploile se vor rari, iar temperaturile vor fi in usoara crestere. Pentru vineri, meteorologii anunta la Bacau lipsa ploilor, un cer variabil si temperaturi cuprinse intre 26 de grade ziua si o minima de 16 grade noaptea.

Sâmbata va fi cer senin, iar temperaturile vor fi la acelasi nivel ca vineri. Duminica se schimba datele problemei, astfel ca sunt de asteptat furtuni si descarcari electrice in cursul dupa-amiezii si temperaturi maxime de 28 de grade si minime de 17 grade.

Saptamâna viitoare va incepe cu vreme relativ buna si probabil ca abia de joi vor reveni si precipitatiile semnificative.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ