Fostului deputat liberal bacauan Valeriu Gheorghe pare sa ii priasca diplomatia, intrucât la scurt timp dupa revenirea din postul de ambasador al României in Filipine, pe care l-a ocupat timp de sase ani, a primit o noua numire, de aceasta data ca ambasador in statul Qatar.

“De obicei, un diplomat sta la post timp de 3-4 ani. In Filipine, eu am depasit cu mult aceasta regula”, a declarat Valeriu Gheorghe. Dupa revenirea in tara, el a avut de ales intre cariera politica si cea diplomatica, dar a ales ultima varianta, mai ales ca avea câteva propuneri din partea Ministerului de Externe de a-si continua activitatea pe aceasta linie, dupa cum a declarat Valeriu Gheorghe.

Pâna la urma, a fost sa fie statul arab Qatar, unde urmeaza sa plece in luna iulie.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ