“Club Marinarul” organizeaza vineri, 26 iulie, “Black party”. Intrarea se va face de la ora 22.00, iar cei care vor veni imbracati in negru vor avea parte de un tratament VIP la intrarea in club. Atmosfera va fi intretinuta de DJ ADRIAN EFTIMIE & Dj MARIKA, CHI PAH si MC LALA.

Vineri, 26 iulie, in “The stage”, bacauanii sunt asteptati la petrecerea “Discoteque”. Sâmbata, ritmurile se schimba invitându-i de aceasta data pe tineri la “Eclectic Party”.

“Pub S4” gazduieste vineri, incepând cu ora 22.00, “Jagerbomb party” si sâmbata, 27 iulie, de la ora 21.00, o seara dedicata celor de la “Pink Floid”.

Sâmbata, 27 iulie, fanii muzicii electronice sunt asteptati in “Club Zebra” la cea de a doua petrecere “RESET SUMMER”. Bvaltik, Claudiu Sandulescu, Sebastian Eric, Mr.Raltz si Syl vor fi protagonistii unui showcase East Frantic. Pretul unui billet este 20 de lei.

“Curacao Club”, din Lespezi, gazduieste un concert marca Lucian Barbulescu. Sâmbata, 27 iuilie, de la ora 22.00, tinerii se vor putea bucura de muzica unuia din cei mai cunoscuti DJ români, dar si de cele mai frumoase dansatoare. Intrarea este libera pâna la ora 23.00.

In acest weekend, cinefilii bacauani vor putea viziona in premiera:

Oameni mari si fara minte 2 (AP-12)
Comedie, SUA, 2013. Regie: Dennis Dugan. Cu: Adam Sandler, Taylor Lautner, Kevin James, Steve Buscemi, Salma Hayek. 101 min.
Dupa ce si-a mutat familia in orasul natal, ca sa fie împreună cu prietenii lui si copiii acestora, Lenny (Adam Sandler), descopera ca nu e mare diferenta între fostii si actualii badarani, politistii beti pe schiuri, sau cei 400 de petrecareti mascati – peste tot e aceeasi nebunie!

The Wolverine (AP-12)
Actiune, Aventuri, SF SUA, 2013. Regie: James Mangold. Cu: Hugh Jackman, Kelly Hu. 126 min.
Bazat pe o populara mini-serie de benzi desenate scrisa de Chris Claremont si Frank Miller, filmul îl arata pe Wolverine, cel mai cunoscut si iubit personaj din universul X-Men, ajungând în Japonia zilelor noastre. Mediul nefamiliar îl va arunca într-un conflict cu unul dintre cei mai celebri antagonisti ai sai si-i va schimba viata o data pentru totdeauna. Vulnerabil pentru prima oara în viata si împins la limita fortelor sale fizice si psihice, Wolverine va trebui sa înfrunte nu doar imbatabilul otel al sabiilor de samurai, ci si zbuciumul interior provocat de propria imortalitate si de despartirea tragica de cei dragi.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ