Un politist si un jandarm din Bacau au ajuns sa fie cercetati penal de Parchetul Militar de pe lânga Tribunalul Militar Iasi dupa ce acestia si-ar fi parasit postul fara sa anunte. Ei sunt cercetati si pentru fals intelectual si uz de fals.

Ioan L., agent principal de politie, incadrat la Inspectoratul de Politie Judetean Bacau, la Compartimentul siguranta publica si patrulare din cadrul Sectiei 1 Politie Bacau, si Cristinel Ioan I., cadru militar cu grad de plutonier adjutant, incadrat la Inspectoratul Judetean de Jandarmi Bacau, Detasament 1 Mobil, in functia de subofiter operativ, au fost trimisi in judecata in stare de libertate, iar procesul se judeca la Tribunalul Bacau.

PUBLICITATE


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ