Circulatia rutiera pe strada Carpati a fost interzisa temporar! Atât la intrarea dinspre strada Garofitei, cât si la iesirea de pe str. Carpati spre str. Tolstoi, au fost montate indicatoare de ocolire, destinate conducatorilor auto.

Motivul inchiderii drumului are legatura cu lucrarile de modernizare a retelei termice secundare de agent termic care au loc in jurul punctului termic nr. 11, situat pe strada Carpati. Accesul pe strada Carpati este permis doar riveranilor sau autoutilitarelor de marfa care aprovizioneaza magazinele din zona Pietei Sud.

Bacauanii care obisnuiesc sa faca cumparaturi din Piata Sud spun ca este nejustificata blocarea intregii strazi in conditiile in care se lucreaza efectiv la inlocuirea conductelor doar la intersectia strazilor Carpati cu Tolstoi.

PUBLICITATE

Cei care reusesc sa treaca de indicatoarele montate in zona si ajung in spatele pietii, au posibilitatea sa iasa in strada Tolstoi pe o ruta ocolitoare care duce direct in fata Inspectoratului Judetean de Politie Bacau. Reprezentantii Thermoenergy Group SA spun ca firma care lucreaza in zona nu i-a anuntat ca intentioneaza sa inchida traficul auto pe strada Carpati.

UPDATE:

In jurul orei 19.00, traficul auto pe strada Carpati a fost reluat.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ