Timp de patru zile, bacauanii racordati la sistemul centralizat de furnizare a agentului termic nu vor avea apa calda la robinet.

Conducerea Thermoenergy Group SA Bacau ii anunta pe consumatorii proprii ca in perioada 17 august (ora 8) – 20 august (ora 18), sisteaza furnizarea agentului termic catre toti consumtorii din municipiul Bacau.

“Aceasta masura este dictata de executarea unor lucrari de reparatii si intretinere planificate la instalatia de producere a energiei termice a Thermoenergy, din strada Chimiei nr. 6.

Aceasta intrerupere temporara ii vizeaza doar pe consumatorii alimentati in sistem centralizat de la puncte termice si module termice”, declara Radu Cristian Palade, director general la Thermoenergy Group SA.

Vor avea in continuare apa calda la robinet bacauanii ale caror instalatii sunt racordate la centralele de cvartal.

Pentru acestia, apa calda de consum va fi furnizata in regim normal.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ