Incepând cu data de 08.08.2013, datorită numărului crescut al solicitărilor de paşapoarte, programul de lucru cu publicul in cadrul Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple se prelungește.

Astfel, în perioada 08 august -31 august 2013, cetățenii se pot adresa Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Bacău zilnic în intervalul orar 8.30 – 18.30.

În această perioadă se înregistrează o creștere a cererilor pentru eliberarea sau preschimbarea pașapoartelor la nivelul județului Bacău, datorată şi prezenţei în număr mare a cetăţenilor români stabiliţi în străinătate.

Pentru a nu bloca accesul la ghişee şi programul personal al cetăţenilor, funcţionează camera live ce permite cetăţenilor să urmărească pe internet evoluţia numărului de ordine, accesând link-ul Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple de pe site-ul Instituţiei Prefectului – judeţul Bacău: www.prefecturabacau.ro.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ