In Saptamana Altfel, a avut loc o activitate din cadrul unui proiect educativ de responsabilitate sociala si voluntariat initiat de Grădiniţa cu Program Prelungit “Lizuca” Bacău, stuctură a Scolii Gimnaziale “Ion Creanga” si Colegiiul Naţional “Ferdinand I” Bacau, proiect numit “Un dar mic pentru un zâmbet mare”.

În cadrul proiectului au loc activităţi menite a ajuta, dona şi vizita copii din şcoli si gradinite din mediul rural, zone defavorizate ale judeţului Bacău, de către elevii nostri, care ajutati de părinţi si indrumati de cadrele didactice reusesc să ofere sanse unor elevi cu o situatie financiara precara dar care doresc sa vina la scoala si invata bine.

Activitatea de voluntariat a avut scopul trezirii constiintei si altor semeni de a realiza astfel de actiuni si a fost organizata pe data de 21.04.2016, coform calendarului prestabilit in programul “Scoala Altfel”, la Scoala Gimnaziala “C.Moscu” Izvorul Berbecului, şi Grădiniţa cu Program Normal Izvorul Berheciului, unde elevii claselor I, prof.inv.primar Anisoara Tintaru si a II-a, prof.inv.primar Adriana Dima de la Colegiul National “Ferdinand I” Bacău şi preşcolarii grupei mijlocii “Poznaşii”, prof. înv. preşcolar Maria-Magdalena Ştirbu şi educ. Maia Nuţu de la Grădiniţa cu Program Prelungit “Lizuca” Bacău, sustinuti de părinti inimosi, s-au deplasat si au donat rechizite, jucării, hăinute si dulciuri copiilor cu o situatie financiara precara.

PUBLICITATE

Partenerii din proiect, respectiv Școala Gimnaziala “C.Moscu” Izvorul Berbecului, reprezentată de director, prof. Mihai Câtea şi cadrele didactice implicate înv.Mihu Nicoleta şi educ. Lupu Tatiana au primit cu bucurie vizita elevilor şi preşcolarilor bine intenţionaţi iar emoțiile și împlinirea sufleteasca au fost trăite de ambele părți în preajma sfintelor sărbători pascale.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ